Saskia wagenvoort

Mixed & stitched photography en workshops grime/visagieSaskia fotografeert portretten en stillevens geïnspireerd door 17e eeuwse schilderijen, klassieke composities en hun symboliek. Het zijn serene beelden die over schoonheid, pijn en vergankelijkheid gaan. Wie zich een langere blik gunt, zal de toegevoegde elementen als insecten, sieraden, bloemen en borduurwerk ontdekken en daarmee de diepere lagen….

Naast haar fotografie is Saskia al sinds 1990 docent grime, visagie en make-up art. Ze geeft als gastdocent onder andere les aan de NHL, Zernike College en in Atrium Sneek. Maar ook lessen en workshops op maat zijn mogelijk in haar atelier en op locatie. Ze staat open voor nieuwe projecten en initiatieven.

Werk bekijken Saskia Wagenvoort Activiteit Saskia Wagenvoort Contact Saskia Wagenvoort

 

Share Button